YHDISTYS

Liity jäseneksi!

Jäsenmaksu vuodelle 2017 (sis. sekä puolueen että paikallisyhdistyksen jäsenmaksun) on 30€. Vähävaraisilta maksu on 12.50€. Vihreiden jäsenetuna saat joka toinen viikko ilmestyvän Vihreä Lanka -viikkolehden. (Jäsenetu koskee Suomessa asuvia jäseniä.)

Järvenpään Vihreät on Vihreän liiton kunnallisjärjestö. Vaikutamme järvenpääläisessä kunnallispolitiikassa hyvän ympäristön ja toimivien peruspalveluiden puolesta kaupungin luottamustoimissa, valtuustossa ja kaupunginhallituksessa. Toimimme kaupunkilaisten vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi sekä puhtaan, turvallisen ja esteettömän kaupunkiympäristön puolesta. Toimintamme on avointa kaikille: Hallituksemme ja valtuustoryhmämme kokoukset ovat avoimia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.